Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев заяви, че предстоящите парламентарни

...
Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев заяви, че предстоящите парламентарни
Коментари Харесай

Вътрешният манистър очаква повече манипулиране на гласове на тези избори

Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев съобщи, че идните парламентарни избори ще са по-различни, с по-висок заряд, с повече интензивност на тези, които се стремят да манипулират и купуват гласове. По думите му занапред се чака увеличение на търговията с гласове.

Според него хартиената бюлетина стимулира тези, които употребяват разнообразни форми за манипулиране на гласовете, за какво тя дава опция гласуващият да рапортува и да се регистрира на този, който провежда изборната търговия.

" Знаем кои са рисковите секции в цялата страна. Знаем кои са секциите, в които резултатът е обръщан плътно в другите гласувания. Знаем кои са секциите, в които има нечуван брой преференции, малко евентуално е даже да се познават хората, които са спечелили тези преференции от гласоподавателите, там се концентрирали изключително внимание. Работата ни стартира много по-назад във времето, още при предишните избори си доказахме, че оперативната работа би трябвало да е превантивна, би трябвало да се ускори, има такава наклонност в цялата страна, имам вяра и се надявам, че това ще ни помогне да противодействаме и този път ", сподели Демерджиев, представен от Българска национална телевизия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР